Vacature

Bedrijf

Poco Loco

Bedrijf omschrijving

Poco Loco kwam eind 1994 tot stand met een bescheiden start, maar werd al snel een succes. Wij produceren vandaag de klok rond tortilla chips, flour tortillas, snacks en tex-mex dinner kits. Meer dan 90% van onze producten zijn voor export bestemd. Vanuit Roeselare gaat het Poco Loco productgamma de wereld rond: tot Zuid-Amerika en Japan toe. Koop je wraps of een zakje chips van een huismerk, dan is de kans groot dat je een product uit Roeselare in huis haalt. Onze klanten zijn voornamelijk grote spelers in de retail, foodservice en B-2-B. Om de toenemende vraag van die klanten te kunnen volgen, zetten meer dan 500 medewerkers dagelijks alles op alles. In het kader van onze verdere uitbreiding zijn wij regelmatig op zoek naar bijkomende collega’s om onze teams te Roeselare te versterken.

Functie

Business Analyst

Functie Omschrijving

Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseerde van 900 miljoen euro. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt 550 werknemers en heeft een omzet van ruim 250 miljoen €. Ons bedrijf kent een gestage groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie.

Om die groei verder te ondersteunen zijn we op zoek naar een Sourcing Manager.

Je verantwoordelijkheden

 • Samen met de key users en afdelingsverantwoordelijken neem je bedrijfsprocessen in AX onder de loep. Je optimaliseert processen en flows en zet business projecten met een Microsoft AX ERP invalshoek op.
 • Je helpt AX-user om de applicatie op een correcte en efficiënte manier te gebruiken.
 • Als “super key-user” werk je sterk samen met key users om de bestaande forecasting-, plannings-, distributie-, transport-, aankoop-, kwaliteits-, verkoopprocessen te verbeteren. Je begeleidt hen in het verbeteren van hun processen.
 • Je evalueert de door key-users gevraagde procesveranderingen en zorgt dat er een functionele beschrijving bestaat ter analyse.
 • Je werkt nauw samen met de interne teamleden van het “proces excellence team”, met het ERP support team van Paulig group en met de implementatiepartners. Je volgt nauwlettend hun voortgang op om de afgesproken resultaten te behalen.
 • Je zorgt voor de nodige documentatie en end-user training en voorziet in support indien nodig.

Onze verwachtingen

 • Je heb een doorgedreven kennis van Microsoft Dynamix AX
 • Je hebt ervaring met het analyseren, beschrijven en optimaliseren van bedrijfsprocessen
 • Kennis van AX rapportering, MS PowerBI en MS Bizztalk zijn een pluspunt
 • Je hebt een Master of Bachelorsdiploma
 • Je bent flexibel ingesteld, stressbestendig en weet knopen door te hakken wanneer de situatie dit vraagt

Ons aanbod

 • Je komt terecht in een ambitieuze, snel groeiende organisatie waar aandacht is voor de mens en z’n omgeving
 • Je ziet je inzet en dynamisme beloond met een competitief salarispakket

 

Solliciteer via het online formulier op www.pocoloco.be, rubriek 'jobs'.

Contactgegevens

Soliciteer hier online


8800 Roeselare

Website: http://www.pocoloco.be/
Terug