Vacature

Bedrijf

Kim's Chocolates

Bedrijf omschrijving

Kim's Chocolates NV is een modern en jaarlijks groeiend productiebedrijf, waar grote volumes liquide chocolade omgetoverd worden tot topproducten (liefst 28 voorraadtanks van elk 30 ton!). Hoogtechnologisch uitgeruste productielijnen en perfect afgestelde machines verwerken de chocolade tot tabletten, repen en pralines. Mede dankzij een eigen design- en R&D-afdeling worden deze topproducten unieke pareltjes in smaak en verpakking, waarmee Kim's Chocolates erin slaagt de wereld te veroveren. Liefst 99% van deze hoge kwaliteitsproducten is immers voor export bestemd. Kim's Chocolates NV zet ook volop in op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De ecologische voetafdruk van de nieuwe productieomgeving werd zo klein mogelijk gehouden, wat zowel door de overheid als de medewerkers wordt geapprecieerd. Om de groei te ondersteunen, zijn wij op zoek naar meerdere collega's (M/V) met doorgroeimogelijkheden.

 

Functie

Quality Assistant

Functie Omschrijving

Ben je op zoek naar een vaste job in een modern productiebedrijf dat elk jaar opnieuw blijft groeien? Dan valt Kim’s Chocolates zeker bij jou in de smaak. Je komt terecht in een familiale onderneming waar hoogtechnologisch uitgeruste productielijnen en perfect afgestelde machines grote volumes chocolade omtoveren tot topproducten. Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar mensen die zich vastbijten in hun opdracht. Misschien heb jij wel interesse in de job van :

 

Quality Assistant

 

Jouw functie

Binnen de Kwaliteitsdienst ben je mee verantwoordelijk voor het bepalen van productie gerelateerde procedures volgens IFS/BRC en ISO normeringen en standaarden. Je slaagt erin om bestaande kwaliteitsprocedures mee te implementeren en op te volgen. Je beheert ook de interne en externe kwaliteitsklachten. Daarnaast sta je samen met een collega in voor een aantal specifieke taken zoals de controles op de aangeleverde grondstoffen, de dagelijkse controles op de afgewerkte producten en half-fabricaten op smaak, uitzicht, verpakking, etiketten, enz…; alsook het opvolgen en registreren van referentiestalen, houdbaarheden en ook de interne wegingen. Je communiceert op gepaste wijze met de andere afdelingen en overlegt met hen indien nodig. Je geeft interne opleidingen in verband met hygiëne, HACCP, … Je rapporteert aan de ‘Verantwoordelijke Kwaliteit’ en je ondersteunt deze waar nodig. Je wordt tevens betrokken bij de follow-up van externe audits en het implementeren en opvolgen van preventieve en corrigerende acties.

 

Jouw profiel

 Je genoot een bachelor of masteropleiding bij voorkeur in de richting van agro- en biotechnologie of Biochemie (of gelijkwaardig door ervaring). Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring opgebouwd als medewerker van de kwaliteitsdienst. Je bent administratief onderlegd en beschikt over goede computervaardigheden. Je bent zeer accuraat en een gedreven teamplayer. Je beschikt over een professionele communicatiestijl in het Nederlands en kan je zeer goed behelpen in het Engels (mondeling + schriftelijk). stelt je flexibel op naar arbeidsuren.

 

 

Bij Kim’s Chocolates kom je terecht in een dynamische, internationale onderneming waar medewerkers centraal staan. Binnen deze groeiende werkomgeving zijn er ook voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien kan je hier werken in een filevrije omgeving. Naast een competitief loon biedt Kim’s Chocolates jou een tal van extralegale voordelen.

 

Interesse? Stuur vandaag nog je CV naar anja.pelgrims@kimchoc.be met vermelding van referentienummer QA1217.

 

 

Contactgegevens

Soliciteer hier online


Flemish Brabant

Website: http://www.kimchoc.be/
Terug