Vacature

Bedrijf

KTBA Belgium

Bedrijf omschrijving

Kwaliteitsadviesbureau binnen de voedingsindustrie

Functie

Consultant Quality Assurance

Functie Omschrijving

Voor wie is dit een leuke baan?
Het is jou passie om het hoogst haalbare te bereiken op het gebied van voedselveiligheid. Jij bent op zoek naar een dynamische omgeving en gaat graag het gesprek aan met bekende en onbekende mensen om op een overtuigende en motiverende wijze het kwaliteitsbewustzijn van onze klanten naar een hoger niveau te brengen.

Waarom is dit een leuke baan?
Hoe vaak krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van een ander? Niet alleen omdat je wilt zien wat daar gebeurt, ook omdat je er altijd iets van leert. Daarnaast kan je in de rol van Consultant QA mensen en bedrijven helpen. Je stelt je klant kritische vragen, zet de lijnen uit van het QA-beleid en je motiveert de mensen zodat ze zich inzetten voor het kwaliteitsbeleid met net zoveel passie en bevlogenheid als jij.

Wat houdt de functie in?
Elk dag is anders. Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven, daardoor is er veel diversiteit in je werk. In het ene project ben je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen. Bij een volgende project vervang je de QA manager. Het kan voorkomen dat je een langere tijd bij één klant actief bent omdat er een specialistisch vraagstuk ligt. KTBA zorgt er altijd voor dat de opdracht die je uitvoert aansluit op je kennis en ervaring.

Waarom is het leuk om deze functie bij KTBA te vervullen?
KTBA Belgium is een snelgroeiende organisatie. Samen bouwen we aan de groei van KTBA Belgium. De open en informele werksfeer zorgt dat iedereen gehoord wordt. Wij vinden het belangrijk dat we blijven leren. Zowel in de praktijk als van elkaar. Er zijn inhoudelijke colleges, er is een kennisbank en vier keer per jaar komen we met alle 160 collega’s samen tijdens de People in Food-dagen. Tijdens deze dagen gaat het om ontmoeten, kennisdelen maar vooral gezelligheid. We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is! Daarnaast is het bijzonder om met zo veel collega’s samen te werken die allemaal een passie voor het QA werkveld delen.

Wat vragen we van je?
Wij vragen een Bachelor of Master diploma richting Voedingsindustrie of gelijkwaardig. Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring binnen de food of feed industrie. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Frans is een absolute pré.
Consultants voelen zich prettig in een zelfstandige rol en staan stevig in hun schoenen. Ze kunnen goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven. Dit moet jou dus ook goed passen. Voor de functie is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig autorijbewijs en bereid bent om te reizen en bij voorkeur woonachtig provincie Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant. Je bent 32-40 uur beschikbaar.

Wat bieden we je?
Als je deze functie bij KTBA gaat vervullen, beloven we je een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wanneer jij in dienst treedt zullen wij samen met jou een persoonlijk inwerkprogramma opstellen. Samen gaan we kijken waarin wij jou kunnen begeleiden zodat je als zelfstandig consultant op pad kan. Een bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheque zijn onderdeel van de functie.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Graag ontvangen wij een CV via info@foodrecruit.nl.

Contactgegevens

Straatsburgdok Noordkaai 33
2030 Antwerpen
Brigit de Goeij
brigitdegoeij@ktba.com
Telefoon: +32 3 291 00 60

Website: www.werkenbijktba.nl
Terug