Vacature

Bedrijf

Manna Foods

Bedrijf omschrijving

Manna Foods NV

Hemelse sauzen

Manna is producent van een groot gamma sauzen zowel warme (bolognaise, groentensaus en chinese curry,…) als koude sauzen (mayonaise, tartare, andalouse, barbecue,…).

Dit familiebedrijf werd opgericht in 1935, en is vandaag uitgegroeid tot een hedendaagse dynamische onderneming, die haar kwaliteitsproducten zowel in het binnenland als over de landsgrenzen heen verdeelt.

Het bedrijf staat aan de top van de markt van de spaghettisauzen met of zonder vlees.

Functie

Production Supervisor

Functie Omschrijving

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en organiseren van de productie. Je gaat er steeds 110% voor om de (arbeids-)veiligheid, de kwaliteit, de leverbetrouwbaarheid en de vooropgestelde productiviteit van je team te garanderen. Je organiseert en coördineert de activiteiten op een efficiënte manier en speelt flexibel in op wijzigende omstandigheden. Het stellen van de juiste analyses en het uitwerken van verbetervoorstellen is met je productietechnisch inzicht een kolfje naar je hand. Je initieert projecten rekening houdend met principes zoals 5S, Kaizen, … om het productierendement verder te optimaliseren. Je coacht en motiveert je team zodat je de vooropgestelde objectieven behaalt. Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager.

 

Profiel

  • Je bezit een Master diploma in een relevante richting (Industrieel ingenieur, …)
  • Na een eerste geslaagde ervaring in een productieomgeving ben je klaar voor een volgende stap
  • Je bent een entrepreneur die over sterke organisatorische capaciteiten beschikt en je kan projectmatig werken
  • Je hebt een goede analytische kennis van productieprocessen
  • Kennis van Lean Manufacturing, 5S, Kaizen, … is een pluspunt
  • Je bent stressbestendig, in staat om in verschillende situaties steeds de juiste prioriteiten te stellen en je beschikt over een gezonde dosis probleemoplossend vermogen
  • Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
  • Je hebt een goede kennis van Excel en Word
  • Je beheerst het Nederlands perfect, zowel schriftelijk als mondeling

 

Aanbod

Bij Manna Foods vind je alles wat een ambitieus iemand zoekt: uitdagingen, groeipotentieel, diversiteit binnen de functie en een ruime mate aan zelfstandigheid. En dit alles binnen een bedrijf dat volop wil groeien en innoveren! Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen.

 

Interesse?

Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief via onze sollicitatielink. Je kandidatuur wordt professioneel en strikt vertrouwelijk behandeld. Veel succes!

Contactgegevens

Soliciteer hier online


2900 Schoten

Website: http://www.manna.be/
Terug