Vacature

Bedrijf

Group Depre

Bedrijf omschrijving

GROUP DEPRE (www.groupdepre.be) is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort Group Depre tot de top in West-Europa.

Functie

Sales & Marketing Assistent

Functie Omschrijving

- Je staat in voor de commerciële ondersteuning van het salesteam. In dit kader sta je in nauw contact met de klant. Je behandelt diverse vragen en maakt prijsoffertes op. Daarnaast volg je de jaarafspraken op en handelt deze ook verder af. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de standaard bedrijfspresentaties (NL-FRA-ENG).
- Je wordt ingezet bij diverse projecten. Hierbij neem je deel aan de commerciële projectvergaderingen. Je verzamelt de nodige offertegegevens in het kader van prospecties en geeft nadien ze nadien in. Je verzorgt de administratie en maakt desgevallend stalen klaar.
- Je bent de centrale contactpersoon voor het extern marketingbureau. Je beheert de website en vult deze proactief aan (foto’s, beursdeelnames…). Je ondersteunt de salesmanager bij de praktische uitwerking van marketingmateriaal (folders, gadgets,…). Je beheert tot slot de stock van het promomateriaal.
- Je bent de back-up voor de Customer Service.
- Je rapporteert aan de Sales Manager.

Contactgegevens

Solvaylaan 12
8400 Oostende
stefanie pintelon
stefanie@effectis.be
Telefoon: 0491568022

Website: www.fidespetfood.be
Terug