Vacature

Bedrijf

Group Depre

Bedrijf omschrijving

GROUP DEPRE (www.groupdepre.be) is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort Group Depre tot de top in West-Europa.

Functie

Packaging Coördinator

Functie Omschrijving

Als Packaging Coördinator ben je de spilfiguur in het ontwikkelen en het aanpassen van onze verpakkingen. Je volgt het volledige traject op en werkt hierbij nauw samen met klanten, leveranciers en designbureau’s. Je legt in samenspraak met de accountmanager de timeline vast en volgt deze ook nauwgezet op. Tot slot plaats je ook zelf bestellingen bij de producent. Je bent op de hoogte van de geldende wetgeving en kan een klant, indien nodig professioneel adviseren.
Je bent verantwoordelijk voor het volledige stockbeheer van verpakkingen van de site Oostende. In overleg met het commercieel team volg je promotionele acties op. Je voert tot slot in dit kader eveneens prijsonderhandelingen met producenten.
In overleg met het commercieel team vraag je prijsoffertes op bij nieuwe projecten.
Je volgt de trends op vlak van verpakkingen en informeert het commercieel team.

Contactgegevens

Solvaylaan 12
8400 Oostende
Stefanie Pintelon
stefanie@effectis.be
Telefoon: 0491568022

Website: www.fidespetfood.be/
Terug