Vacature

Bedrijf

Manna Foods

Bedrijf omschrijving

Manna Foods NV

Hemelse sauzen

Manna is producent van een groot gamma sauzen zowel warme (bolognaise, groentensaus en chinese curry,…) als koude sauzen (mayonaise, tartare, andalouse, barbecue,…).

Dit familiebedrijf werd opgericht in 1935, en is vandaag uitgegroeid tot een hedendaagse dynamische onderneming, die haar kwaliteitsproducten zowel in het binnenland als over de landsgrenzen heen verdeelt.

Het bedrijf staat aan de top van de markt van de spaghettisauzen met of zonder vlees.

Functie

Boekhouder A-Z

Functie Omschrijving

Functieomschrijving

Je wordt na een inwerkperiode verantwoordelijk voor het optimaal beheren en opvolgen van de klantenboekhouding. Daarnaast controleer je de grootboekrekeningen en bereid je de maand- en jaarafsluitingen voor. Tevens zorg je voor het boeken en reconciliëren van lonen en salarissen. Je zorgt voor het opstellen en indienen van zowel de BTW- als de Instrastat-aangifte. Je maakt maandelijkse rapporten op en zorgt ook voor de voorbereiding en begeleiding van audits. Je bent de back-up van je financiële collega’s als zij afwezig zijn. Je werkt voltijds en een goede kennis van de Franse taal is een must!

 

Profiel

  • Je hebt een Bachelor diploma (Accountancy-Fiscaliteit) of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je bent correct en nauwkeurig met cijfers en kijkt kritisch naar je eigen werk
  • Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
  • Je kan zelfstandig en flexibel werken en je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin
  • Je hebt een goede kennis van Word en Excel
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en je hebt ook een goede kennis van het Frans.

 

Aanbod

Bij Manna Foods vind je alles wat een ambitieus iemand zoekt: uitdagingen, groeipotentieel, diversiteit binnen de functie en een ruime mate aan zelfstandigheid. En dit alles binnen een bedrijf dat volop wil groeien en innoveren! Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen!

 

Interesse?

Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief via de sollicitatielink. Je kandidatuur wordt professioneel en strikt vertrouwelijk behandeld. Veel succes gewenst!

Contactgegevens

Soliciteer hier online


2110 Wijnegem

Website: http://www.manna.be/
Terug