Vacature

Bedrijf

Aviko Belgium NV

Bedrijf omschrijving

Aviko Belgium te Proven (West Vlaanderen) maakt deel uit van de Nederlandse Aviko Groep. We produceren een assortiment hoogwaardige aardappelspecialiteiten zoals een breed assortiment aan frieten, diepvriespurees, snacks en gratins. Aviko bedient klanten in Retail, Food Service en Industrie en exporteert naar meer dan 60 landen.

Functie

Productieleider (M/V)

Functie Omschrijving

Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen.

Na je opleiding stuur je samen met je collega-ploegleider een team medewerkers aan in de nachtploeg.
Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer, je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist, kan je duidelijke instructies geven.
Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken.
Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers.
Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams.
Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten, zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt.
Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

Aanbod:
Je komt terecht in een stabiel bedrijf, veel variatie in je werk en wordt omringd door een gemotiveerd team. We bieden een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals bijvoorbeeld maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. Er wordt eveneens voorzien in continue opleiding in elk van onze medewerkers.

Profiel:
Diploma is ondergeschikt aan ervaring, capaciteiten of de zin om ervoor te gaan. Heb je wel een bachelor diploma in de agro-industrie, technische richting,... dan kan dit zeker een bijkomende troef zijn.

Je bent gedreven om samen met jouw team en collega-ploegleiders resultaten te boeken. Je houdt echter steeds rekening met wetgeving en regels mbt veiligheid, kwaliteit en milieu.

Je spreekt vlot Nederlands en je bent niet bang om in het Frans te spreken. Verdere opleidingen worden voorzien.

Contactgegevens

Molendreef 22
8972 Proven
Evelyn Tyteca
evelyn.tyteca@aviko.com
Telefoon: 057/300.691

Website: www.werkenbijaviko.be
Terug