Studierichting

School

Erasmushogeschool Brussel

Studierichting

Voeding in de geriatrie (32 lesuren)

Studieniveau

Andere

Omschrijving

Het aantal ouderen kent een sterke groei. We willen met ons allen een actieve ondersteuning bieden bij de aangepaste zorg van deze groeiende populatie. Dit alles met het oog op een gezonde groep ouderen die ten volle kan genieten van zijn/haar oudere dag. In het realiseren van dit gezonde klimaat speelt voeding een cruciale rol. Als gezondheidsmedewerker is een gedegen basis kennis over de plaats, en praktische realisatie, van voeding en het maaltijdgebeuren binnen de ouderenzorg dan ook cruciaal.

Gedurende deze navorming bieden wij een gevarieerd programma waarin verschillende aspecten van het voedingsbeleid binnen de ouderenzorg aan bod komt. Hierbij wordt rekening gehouden met de sterke variaties binnen de groep ouderen en verschillende vormen van zorgsettings.

Toelatingsvoorwaarden:
Je hebt een diploma bachelor in de Voedings- en Dieetkunde of Verpleegkunde of je bent als medewerker betrokken bij de voeding van ouderen en je wil meer kennis en inzicht verwerven, in het algemeen- en voedingsbeleid in een woonzorgcentrum en in de thuiszorg en voeding op maat van senioren, dan is deze opleiding voor jou!

De opleiding start op dinsdag 14 februari 2017 en eindigt op dinsdag 14 maart 2017. Het volledige programma (32 lesuren) wordt steeds op opeenvolgende dinsdagen van 9u. tot 16u. georganiseerd.

Kostprijs: 475 euro

Meer info en inschrijvingen: http://www.erasmushogeschool.be/node/1964

Uitstroommogelijkheden

Contactgegevens

Laarbeeklaan 121
1090 Brussel (Jette)

Jan Baudonck
jan.baudonck@ehb.be
Telefoon: 02/523 37 37

Website: www.erasmushogeschool.be
Terug